ĐOLE ĐOGANI O ANABELINOM HONORARU I NASTUPIMA: “Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 eura.”

Poznate pjevačice, te nekadašnje učesnice popularnog rialitija “Zadruga”, Anabela Atijas i Luna Đogani, prije rijalitija, dok su još nastupale, imale su zarade na nastupima o kojima se mnogo pričalo.

One trenutno nigdje ne nastupaju, a jednom prilikom je Đole Đogani potkačio Anabelu da je zarađivala samo 300 eura.

TUKLI SU SE SVAKA TRI DANA: Đole Đogani odgovorio na Lunine optužbe :  Nadlanu.com

– Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 eura. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopće nije velika kao što ona priča – otkrio je jednom prilikom Đole Đogani.

Menadžer Anabele Atijas, Saško Sale, je prije nekoliko mjeseci Anabeli ugovarao nastupe po Makedoniji.

Anabela Atijas Biografija | Biografija.org

– Ne smijem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili prije rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastupala, klubovi su bili puni i uvijek se kupovala karta više. Cijena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 eura, zavisi od prostora u kom pjeva – rekao je Sale.

Lunin menadžer Saša Đurić govorio je još na početku njene muzičke karijere da joj nude čak 10.000 eura za dva bloka pjevanja od po sat vremena. Iako se šuškalo da će cijena Luninog honorara iznositi 4.000 eura, menadžer je to demantirao.

– Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vrijedimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – potvrdio je Đurić prije nekoliko mjeseci, dok je Luna započinjala karijeru.

Podsjetimo, Luna je u prošloj sezoni spomenula kako bi cijela porodica “pocrkala od gladi” da ona nije ušla treću sezonu rijalitija, kao i to da je dužna 25.000 eura.

ISPLIVALA NJENA SLIKA IZ PROŠLOSTI! Luna Đogani neprepoznatljiva! Nećete  vjerovati koliko se promijenila! Kada je Marko vidi ovakvu uhvatit će se za  glavu | Balaševizam

– Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude, ne bih ušla, boljelo bi me du*e i za Marka i za Jelenu. Neka rade šta hoće, neka budu zajedno, vjeruj mi. A, s druge strane, da nisam ušla, pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 eura, kako da vratim, od čega – otkrila je Luna.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *