MENSUR AJDARPAŠIĆ PROGOVORIO O AFERI SA MAJOM MARINKOVIĆ:PROVELI SMO NOĆ ZAJEDNO!

Mensur Ajdarpašić,bivši učesnik rijaliti programa “Zadruga” za vrijeme boravka na imanju Željka Mitrovića bio je u emotivnoj vezi sa Minom Vrbaški.Veza Mensura i Mine bila je veoma burna i puna skandala.Mensur i Mina su po izlasku iz rijalitija još neki vrijeme bili zajedno,a nakon toga su prekinuli vezu i svaki kontakt.

 

 

Nakon veze sa Minom,Mensura su dovodili u vezu sa mnogim zadrugarkama i ženama sa estrade.Mensur nikada do sada nije javno iznosio detalje svog emotivnog života napolju.

Za njegovu aferu sa Majom Marinković,koja trenutno boravi u rijalitiju “Zadruga”,saznalo se tako što je Stefan Karić po ulasku rekao da su Maja i Mensur imali intimne odnose za jednu noć.

Maja Marinković je u “Zadruzi 3” postala ljubavnica Marka Janjuševića Janjuša te sa njim imala veoma buran odnos kao i Mensur sa Minom.Janjuš i Maja su kratko poslije rijalitija bili zajedno,a Janjuš se zbog Maje razveo od svoje supruge.

Mensur je prije nekoliko dana bio na rođendanu psa Ane Korać,nakon čega su svi prokomentarisali kako između Mensura i Ane postoji nešto više od prijateljstva.Ana Korać je nedavno prekinula sa Davidom Dragojevićem i nije gubila vrijeme.

U sinoćnoj emisiji “Amidži šou” na Pink Tv gostovao je upravo Mensur i bivši dečko Ane Korać,David Dragojević.

Mensur je u emisiji premijerno predstavio svoju novu pjesmu,te se prisjetio perioda kada je bolovao od Covida-19.

Imao sam koronu, oštetila mi je neke delove pluća, ostavila mi je posledice, uticala na snagu, ali za to vreme karantina sam se posvetio pesmi koju treba da izbacim – priča bivši zadrugar.

Ognjen ga je pitao i za Anu Korać i rođendan na kojem je bio.

-Ana i ja smo u jako dobrim drugarskim odnosima, kao i ja i David trenutno. Ništa više tu od drugarstva nema. Ispoštovali smo pozivnicu, bilo je lepo. Ana me dočekala biftekom i flašom vina, bilo je brutalno – dodao je Ajdarpašić.

Mensur se nakon toga konačno oglasio i u vezi afere sa Majom Marinković,koju je ona već potvrdila.

Reći ću da smo proveli to veče zajedno, a da li je bilo nečega, to je na drugima da zaključe, ja ne bih govorio ništa više od tome. Ja to neću izgovoriti, nisam neko ko se hvali aferama, niti sam željan toga, ali šta bi bilo kad bi znali više – zaključio je Mensur.

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *