NAJVEĆA TUČA U ZADRUZI! KRISTIJAN I TARA IZVADILI NOŽEVE! KRISTIJAN:IZBOST ĆU VAS BRE,SVE ĆU DA VAS IZBUŠIM!

Drame i sukobi u srbijanskom rijalitiju “Zadruga” skoro nikada ne prestaju.Neki sukobi ostaju na verbalnom vrijeđanju,ali neki prerastaju i u fizički obračun koji u rijalitiju nije dozvoljen.

Kristijan Golubović,sinoć je imao veliki konflikt sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem poznatijim kao Ša.Kristijan je poznat kao neko sa kratkim fitiljom,ali Tara Simov je čak i više puta imala fizički sukob sa drugim zadrugarima prilikom čega nikada nije diskvalifikovana.

Kristijan je branio Draganu Mitrović,koju je Tara Simov počela poljevati vodom zbog njene rečenice da je Tara Nenadova ljubavnica.

Tara Simov je više puta nazvana ljubavnicom od strane zadrugara zbog svog prisnog odnosa sa oženjenim reperom.Tara je u nekoliko navrata indirektno priznala njihovu vezu,ali Ša još uvijek sve negira.Ivana,reperova supruga je kako saznajemo napustila zajednički stan te podnijela papire za razvod braka.

Kristijan je stao u Draganinu odbranu te također polio vodom Taru.Kristijan se potom sukobio sa reperom koji je pokušao da odbrani Taru,ali se na kraju  ipak povukao.

Došlo je do nagurivanja,rasprave prilikom čega je moralo reagovati obezbjeđenje.Zaštitari su Kristijana oborili na kauč prilikom čega ga je jedan od zaštitara uhvatio za vrat te umalo ugušio.

Kristijan je poslije toga još burnije reagovao,pa počeo prijetiti i zaštitaru,te nasrnuo na njega na izlasku iz Bijele kuće.

Nakon izlaska Kristijana,Tara je izletila za njim sa nožem u ruci te krenula prema njemu.Vladimir Tomović je uočio nož kod Tare Simov,te je na vrijeme zaustavio.

Golubović je nakon što je ugledao nož kod Tare,pojurio u pab gdje boravio kako bi i on uzeo nož.

-Hoćete da vas izbodem bre!Hoćete me dirati,sve ću da vas izbušim!– vikao je na sav glas Kristijan Golubović.

Tara je i poslije ovog sukoba,ponovo napala Draganu Mitrović u rehabilitaciji.Na kraju Tara Simov je kažnjena mjesečnim honorarom.

Na snimcima se vidi kako Tara ima oružje u rukama.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *