SANDRA REŠIĆ: “Mislim da je Matora zaljubljena u Rialdu…”

Voditelj Darko Tanasijević je večeras obavio interjvu i sa Sandrom Rešić, od koje je želio da sazna šta misli o aktuelnim temema u Beloj kući.

Svašta se dešava, čini se da nikad više tema nije bilo. Svakog za stolom možeš da podigneš i kažeš: “Kako te nije sramota?” – rekla je Sandra na početku.
O čemu se priča, a o čemu se šuti? – pitao je Darko.
Najviše se šuti o Tari i Ša. O tome se više ne priča, komuniciramo pogledima u ogledalu. Nema više šta da se kaže. Svi dolaze kod mene kao da sam im mama. Svi u mene gledaju: “Jesi vidjela?”. O tome se najviše šuti, zaista svi ćđšutimo, a sve ostalo komentarišemo. Ima straha tu, Ša je prgav. Ono sa Tomovićem, pa sa Minom… Svi čekaju da neko drugi pokrene temu – ispričala je Rešićeva.

Što se Rialde i Kenana tiče, odlučila sam da se ne miješam. Ne znam šta da mislim. Mislim da nisu riješili to što imaju da riješe. Njemu smeta, mada je to rekao, da zamjera što je bijesna, prgava… Breca se, to njemu nije po volji. Mislim da nisu riješili sve probleme. Znala sam da će se pomiriti. Mislim da je Kenanu od samog starta smetala Matora, ali je htio da se pravi važan, nije je shvatao ozbiljno. Matora je rekla da neće da odustane. Ovdje neće da pokušava. Ali mislim da je Matora zaljubljena u Rialdu.

Što se tiče Tomovića i Sanje i slika, odmah sam rekla Matoroj da je to neka osveta bila. Matoroj je u glavi Sanja, zanemarila je Vladimirov udio. Sanja i Matora nisu bile dobre sa njim, pogotovo Matora, pa je on htio da pokaže Sanji da nešto može. Ona je dobila Tomovićevu potvrdu o toj “Januar situaciji”. Ermina i ja smo je zvale “Afera Avgust”, jer je januar providno. To je rijaliti Vladimir Tomović. On je napolju bio baš prijatelj prema meni. Ono što poznajem nije ovo. Ali vidim da se i napolju igra sa rijaliti učesnicima, kao da je ovdje. Ja nemam sa tim problem ovdje, ali kad bih vidjela napolju… Vladimir i ja, ako krene na mene, namigne mi ili se osmijehne, da je to priča. Ja mu uvijek priđem i kažem mu da znam da je većinu stvari mislio, iako ih kaže kroz šalu. Ja mu nisam Ivana Marinković i ove ljepotice – rekla je Sandra.

Što se tiče Teodore, priča se po kući da joj se sviđa Janjuš ili Anđelo, ona je rekla: “Ma kakav Janjuš”. U Janjuševom pravcu neće otići, vidjećemo za Vladimira i Anđela. Vladimir mi je rekao da nije zaljubljen u nju, ali Vladimir je Vladimir. I o Zerini je govorio najbolje stvari, pa se desilo šta se desilo. Vladimira ovdje uvijek uzimam sa rezervom – dodala je pjevačica.

Što se Alena i Maje tiče, njemu ništa ne odgovara šta smo saznali. Ali će ostati sa njom do kraja, pa makar je mrzio. Ništa mu ne odgovara, ni što mu je ofarbala veš, što ne kuha, što priča o Joci… Vidite na šta liči. On nije smršao, on se povio od sekiracije. Ali čim izađu, pucaju, da jedan. On je nasrećniji kada je sa Natašom, ali to neće da prizna. Čim izađemo, iste sekunde je ostavlja! – rekla je Sandra.
Natašino ponašanje je pakao. Ona mora da ide na reset. Pakao je šta radi sebi i ljudima oko sebe. Svaka riječ ovdje mora da se mjeri tri puta, naročito ako govori o ljudima koji joj se sviđaju. Između Stefana i misice će apsolutno nešto biti, pratite dalje – zaključila je pjevačica.

Izvor: Express

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *