Taki podržava Maju u rasturanju još jednog braka: NE PRIZNAJEM EMILOV BRAK!

Maja Marinković, kontroverzna crnka i ove godine učestvuje u popularnom rijality show-u “Zadruga”. Maja je javnosti poznata po vezi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem kao i po mnogim aferama u istozvanom rijality-u.

 

Maja Marinković

 

Maja je još jednom  dokazala da joj ništa nije sveto kada je po samom ulasku u” Zadrugu “počela da flertuje sa oženjenim cimerom Emilom Kamenovim.

Njegova supruga Iveta zapretila je Maji da će je počupati, a nakon toga oglasio se Majin otac, Radomir Taki Marinković koji je svojom izjavom zgorozio javnost.

Emil sa suprugom Ivetom

– Pravićemo srpsko-bugarsku svadbu jedino ako prođe ovaj gas iz Rusije preko Bugarske, zbog Maje Marinković. Možda će biti svadbe, možda ne, ne znam još uvek u kom smeru to ide – rekao je Taki, koji ne priznaje Emilov brak sa Ivetom, budući da se nisu zakonski vjenčali.

– I on ima ženu i dete?! Šta, kažete da se papirološki nije oženio, u vanbračnoj je zajednici? Pa, slobodan je onda momak, šta ima veze. I ja živim s komšinicom, šta ima veze?! Ja to ne priznajem kao brak.

Maja i Taki Marinković

– Svi oni hoće da počupaju Maju! Pa, nije moja Maja muškatla, pa da je neko čupa! Oni znaju kako prolaze pored Maje, svi ti veliki šmekeri! Nek zna ona s kim ima posla! Ako je Maja žena za “neke druge stvari”, to znači da ta gospođa, pardon gospođica, ne ispunjava te stvari, čim ovaj beži od nje. Biće kako Maja Marinković hoće, ona nikog ne sluša, to smo videli iz priloženog svih ovih godina, ja sam tu nemoćan.

Podsjetimo, Taki Marinković je svoju kćerku Maju podržavao u svim njenim aferama. Maja je prije samog ulaska u “Zadruga” počela vezu za biznismenom i suprugom Aleksandre Subotić, poznatijim kao Peca Vijagra. Ono što je zgrozilo javnost je činjenica da je Maja Aleksandrina prijateljica te da je boravila u njenoj kući , sa njom i djecom. Maja je vezu sa Pecom prekinula samo 7 dana nakon što je ova informacija procurila u javnost.

Da li će Maja Marinković uspjeti razoriti još jedan brak i praviti scene u “Zadruzi” ostaje da vidimo.

Izvor:Alo.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *